menu

09.12. 2021

Održano otvorenje izložbe “Frankopanski dar sv. Nikole” i podjela nagrada

Kao kruna aktivnosti kroz koju smo htjeli potaknuti dječju viziju i kreativnost, kao i upoznavanje frankopanskih posjeda vlastitoga kraja, danas je u Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskoga primorja Rijeka održano otvorenje izložbe “Frankopanski dar sv. Nikole” u sklopu koje možete vidjeti preko 100 sjajnih dječjih radova na temu frankopanskih dvoraca i kaštela iz KTR Putovima Frankopana, od kojih je 10 nagrađenih.

U sklopu otvorenja zamjenica župana Marina Medarić i Sonja Šišić, pročelnica UO za kulturu, sport i tehničku kulturu Primorsko-goranske županije, dobitnicima su uručile osvojene frankopanske poklon pakete izrazivši veliko zadovoljstvo zbog uspješno provedene aktivnosti i nastavka uključivanja županijske djece, vrtića i škola u projekt Putovima Frankopana.

Poklon paketi sastoje se od raznih promotivnih materijala projekta Putovima Frankopana, a dobitnici glavnih nagrada između ostaloga su osvojili i paket frankopanskih tematskih slikovnica.

Izložba je besplatna i može se razgledati do 6. siječnja 2022. godine uz poštivanje svih epidemioloških mjera koje se odnose na Muzej.

Zahvaljujemo svima na dolasku!

Cijela fotogalerija dostupna je na našem Facebook profilu.

EU