menu

01.10. 2021

Veselo u frankopanskoj Kraljevici uz brojne posjetitelje

Iza nas je jedan super tjedan u kojemu smo skoro svakoga dana imali lijepe aktivnosti u Dvorcu Frankopan! Osim održane trodnevne edukativne radionice za interpretatore, primili smo i nekoliko skupina zanimljivih posjetitelja, a nove grupe su također već u najavi!

U Dvorcu Frankopan (Nova Kraljevica) ugostili smo sudionike programa Susreta jadranskih županijskih zavoda za prostorno uređenje koje smo pobliže upoznali s projektom, Rutom i pričom o Frankopanima, a uz to su obišli i naše frankopanske sadržaje u Dvorcu, uz gledanje filma i spota u Multimedijskoj dvorani.

Već idućega dana posjetila nas je gradska uprava Grada Delnice koja je svoj teambuilding odlučila započeti posjetom čak dvjema frankopanskim lokacijama – Kraljevici i Bakru! Dvorac Nova Kraljevica bio je prva postaja upoznavanja Rute i Frankopana, a obišli su i Posjetiteljski i Interpretacijski centar s temom Urote zrinsko-frankopanske. Sve smo zaokružili gledanjem filma “Riznice frankopanske baštine” i spota “Zavičaju, tebi” u novoj Multimedijskoj dvorani. U Bakru su posjetili Kaštel u Bakru i Interpretacijski centar gdje su se upoznali s temom utjecaja obitelji Frankopan i Zrinski na politiku i gospodarstvo, a nakon toga su nastavili šetnju i otkrili još brojne zanimljivosti staroga grada Bakra.

Teambuilding na Putovima Frankopana izvrsna je ideja, stoga nam se obratite ukoliko i vi želite isto – rado ćemo kreirati program po vašim željama i interesima!

Zahvaljujemo svima na posjetu!

EU