menu

08.11. 2021

Skupina hrvatskih influensera i novinara u sklopu press tripa obišla čak četiri lokacije Putovima Frankopana

Skupina hrvatskih influensera i novinara ovih dana boravi na Kvarneru i u sklopu press tripa obilaze brojne lokacije Rijeke i okolice (riječkoga prstena). No, ono što nas posebno veseli je to da su u program uključene čak četiri lokacije KTR Putovima Frankopana!

Svoju avanturu započeli su u frankopanskome Kaštelu Grobnik gdje su, uz obilazak Kaštela i Interpretacijskoga centra Grobnik, kušali i lokalne specijalitete u Castrum baru i restoranu – Frankopanski kruh i Grobnički sir.

Nakon Grobnika ugostili smo ih u Kraljevici gdje su se upoznali s pričom o projektu, Frankopanima i cijelom Kulturno-turističkom rutom Putovima Frankopana u Posjetiteljskom centru Kraljevica nakon čega su obišli i novi Interpretacijski centar Kraljevica na temu Urote zrinsko-frankopanske.

Druženje u Kraljevici zaokružili smo gledanje promotivnih videa u Multimedijskoj dvorani, podjelom frankopanskih poklon paketa našim dragim gostima i finim ručkom u konobi Fran Krsto Frankopan, smještenoj unutar samoga Dvorca. Prošetali smo i novouređenim okolišem Dvorca uz snažnu buru koja nam je srećom pomrsila samo kosu, ali ne i planove. ????

U popodnevnim satima su posjetili Bakar gdje su se nakon razgleda Bakarskih prezida – Takala uputili u stari grad i posjetili Kaštel u Bakru i Interpretacijski centar Bakar. Za dodatnu atmosferu i povijesni ugođaj pobrinuli su se Gradska straža Bakar i Bakarska gospoda, a kušali su i tri gastro delicije toga kraja – Bakarski baškot, Bakarsku vodicu i Bakarsku tortu!

Riječka Trsatska gradina tek dolazi na red.

Sve pohvale za naše kolege s frankopanskih lokacija u Grobniku i Bakru na lijepo odrađenoj prezentaciji naše vrijedne baštine i stvaranju novih uspomena i doživljaja. Rijeka i okolica zaista nude pregršt zanimljivih lokacija vrijednih posjeta!

Uživali smo u super društvu i nadamo se da se vidimo opet u Primorsko-goranskoj županiji na Putovima Frankopana. Hvala i dobrodošli!

Sve aktivnosti vezane uz ovaj press trip možete pratiti prvenstveno na našem Instagram profilu (@putovima.frankopana), ali i na drugim društvenim mrežama.

Više o press tripu i dojmovima možete pročitati i u online izdanju Gloria časopisa, kao i na portalu Journal.hr, a super reportažu donosi i . Hvala!

EU