menu

11.04. 2022

Putovi Frankopana predstavljeni na PLACE2GO – međunarodnom sajmu turizma u Zagrebu

Prvo sudjelovanje na PLACE2GO – međunarodnom sajmu turizma uz puno dragih lica, novih poznanstava, razmjene iskustava, baštinskih priča i dobre atmosfere je iza nas! S ponosom smo predstavili naše Putove Frankopana te brojne materijale i aktivnosti nastale kao rezultat ovoga velikog kulturno-turističkog projekta. Velika atrakcija su, kao i uvijek, bile i Zigmanove kreacije s frankopanskim motivima.

Međunarodni sajam turizma PLACE2GO održao se u zagrebačkoj Areni od 8. do 10. travnja 2022. Svečano otvorenje, kojem je prisustvovao i župan Zlatko Komadina, započelo je izvedbom županijske svečane pjesme “Zavičaju, tebi” koju je otpjevala naša ambasadorica rute Mia Negovetić. Župan je frankopanske torte DeliciAne uručio i ministrici turizma i sporta RH Nikolini Brnjac te direktorici TZ grada Zagreba Martini Bienenfeld. Kroz B2B (business to business) dan smo izmijenili brojne informacije i iskustva sa svima zainteresiranima za frankopansku priču Primorsko-goranske županije, a brojnim posjetiteljima rado pričali naše frankopanske priče.

Posebno nam je drago da je interes za našu rutu iskazan i s Fakulteta za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu Sveučilišta u Rijeci te Veleučilišta Vern čiji su se studenti rado upoznali s našom pričom, a nadamo se i budućim zajedničkim projektima.

Svi posjetitelji našega štanda sa sobom su mogli ponijeti brojne promotivne materijale, suvenire ili zaigrati nagradnu igru, a predstavili smo i frankopanska vina, kruh Frangipane i tortu DeliciAnu koja se mogla i kušati.

Hvala svima koji su nas u velikom broju posjetili na štandu i iskazali interes za Putove Frankopana! Nove ideje su u nastanku, a sve vas pozivamo da nam se pridružite u PGŽ i upoznate bogatu frankopansku baštinu otoka Krka, Vinodola i Gorskoga kotara kroz suvremenu interpretaciju.

Kao pravi šećer na kraju održalo se izvlačenje dobitnika frankopanske nagradne igra u kojom smo sretnoga dobitnika nagradili tortom DeliciAnom! Čestitamo!

Cijela fotogalerija dostupna je na našem Facebook profilu.

EU