menu

27.04. 2022

Otvorili smo izložbu #frankopani na riječkome Korzu

Uz prigodni program, danas smo na riječkome Korzu otvorili izložbu #frankopani koja prikazuje niz proizvoda nastalih kroz projekt Putovima Frankopana s posebnim naglaskom na predstavljanje frankopanskih gastro i eno proizvoda – kruha Frangipanea galerije kruha “Demetra”, torte DeliciAne slastičarnice kaokakao i vina F900 Vinarije Pavlomir.

web1

web20

web15

S nama su bili i zamjenik župana PGŽ Vojko Braut, gradonačelnik Rijeke Marko Filipović i pročelnica UO za kulturu, sport i tehničku kulturu PGŽ Sonja Šišić koji su pozdravili sve prisutne i iskazali zadovoljstvo nizom uspješno provedenih aktivnosti vrednovanja županijske frankopanske baštine.

web4

web6

web7

Damir Konestra iz Planinarskoga društva Tuhobić ujedno je najavio i svečano otvorenje obilaznice Planinarskim Putovima Frankopana – PPF 30. 4. 2022. u Kaštelu Gradec.

web5

Na frankopanskome štandu se moglo kušati i kupiti DeliciAnu po promotivnoj cijeni ili sa sobom ponijeti Frangipane, dok su planinari predstavili svoje izrađene materijale. Dodatni slatki začin otvorenja je bila i izvedba županijske himne “Zavičaju, tebi” koju je otpjevala Mia Negovetić u već poznatoj Zigmanovoj haljini.

web17

web19

web18

web16

web14

Izložbu možete razgledati do 2. 5. 2022.!

EU