menu

17.07. 2021

Grad Čabar obogaćuje svoju turističku ponudu i spremno prima posjetitelje u Dvorcu Zrinskih

Donosimo djelić atmosfere s događanja koje se odvilo prošle subote, 10. 7. 2021. u Čabru! Bogati program sastojao se od sajma OPG-ova održanoga u dvorištu Dvorca Zrinskih, Dana otvorenih vrata Dvorca Zrinskih, noćnoga streetball-a, nastupa gradskih mažoretkinja i puhačkoga orkestra, turnira u streljaštvu, izrade skulptura od drva te zabave uz glazbu u večernjim satima!

U sklopu Dana otvorenih vrata Dvorca Zrinskih posjetitelji su uz stručno vodstvo kustosa obišli Dvorac, novi Interpretacijski centar Čabar, zavičajnu zbirku Grada Čabra i galeriju slika Vilima Svečnjaka.

Najmlađi posjetitelji mogli su uživati u dvorcu na napuhavanje kao i u kreativnim radionicama održanima u prostoru Interpretacijskoga centra!

Osim navedenoga događanja, još divnih vijesti nam stiže iz Čabra koji je turistički sve posjećeniji. Grupe posjetitelja obilaze sadržaje unutar Dvorca Zrinskih, a i novi Interpretacijski centar Čabar spremno prima svoje prve posjetitelje!

Sjajna atmosfera i divne povratne reakcije, a tek smo krenuli s oplemenjivanjem sadržaja i ponude s posebnim naglaskom na turistički manje razvijena mjesta na području Primorsko-goranske županije!

EU