menu

05.07. 2023

Događanja na ruti tijekom srpnja 2023.

Srpanj nas lijepo grije! Osvježiti se možete na našim lokacijama i tradicionalnim ljetnim manifestacijama te nekim posve novim događanjima.

BROD NA KUPI
22.7. večernja interpretacijska šetnja “Magdalena, tko je?
29.7. “Kaštel Zrinskih, godina druga“, cjelodnevni program povodom proslave obljetnice otvorenja

KRALJEVICA
Započela je manifestacija LETO VA KRALJEVICE i proteže se sve do kraja kolovoza s događanjima na cijelom području grada Kraljevice.

BRIBIR
22. VINODOLSKE LJETNE VEČERI, manifestacija koja obogaćuje turističku ponudu Vinodola, pridonose kvaliteti života stanovnika Vinodolske općine, podižu kulturnu svijest, daje značaj vinodolskim kulturno – povijesnim znamenitostima, ali i uljepšava svakodnevicu svakog pojedinca koji se odazove na neki od događaja koji je izabrao baš za sebe.

BAKAR
U tijeku jubilarno 30. MARGARETINO LETO s brojnim događanjima i besplatan ulaz svim Margaretama na kazališne predstave, uz predočenje osobne iskaznice.

RIJEKA
18. LJETO NA GRADINI donosi u srpnju sedam koncerata na koje još stignete!

SEVERIN NA KUPI
8.srpnja. – manifestacija „Šetnja putovima frankopanske prošlosti“ koja sadrži:
– predstavljanje knjige Tomislava Beronića „Frangere pane – Priče o Frankopanima“ uz prateću scenografiju i kostimiranog pisca
– srednjovjekovni koncert Udruge „Dijamant klasika Rijeka“ s dva operna pjevača i pijanista
– prezentacija starih autohtonih jela iz „male kuharice severinskog kraja“, radionica dvorskog plesa, uprizorenje starih zanata, KUD „Frankopan“

KRK
Kaštel u Krku otvoren je za posjetitelje svaki dan, osim nedjeljom, u vremenu od 9 do 22 sati.

GROBNIK
Kaštel u Grobniku i Interpretacijski centar otvoren je za posjetitelje od utorka do petka u vremenu od 8:00 do 16:30 sati te subotom od 9 do 15 sati.

EU